Twisted Fish
Twisted Fish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $7.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 36g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, pieprz, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Twisted Tuna Fish Sandwich, Twisted Mai Tai, oraz Twisted Hot Sauce.
Instrukcje
Wytnij 4 (18-calowe) kawałki pergaminu. Łyżka kukurydzy i cukinii równomiernie na środku każdego kawałka. Wierzch równomiernie szparagami, układając włócznie wzdłuż na papierze.
Filety układamy wzdłuż na szparagach, na wierzchu równo z plasterkami cytryny.
Umieść pomidory na brzegach.
Każdą porcję skropić 1 łyżeczką masła, posypać równomiernie solą i pieprzem. Przynieś długie boki papieru razem; złóż szczelnie na rybach i warzywach. Przekręć końce, aby zamknąć zawartość.
Umieścić opakowania na dużej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut.
Umieść 1 opakowanie na każdym z 4 talerzy.
Odstawić 5 minut; wyciąć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.