Twarożek Loaf II może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, płatki owsiane, krakersy saltine i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Koper twaróg Bochenek, Cottage Dill Bochenek, oraz Nadziewany Bochenek Chleba Wiejskiego.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce, połączyć twarożek, płatki owsiane, solone krakersy, maślane okrągłe krakersy, jajka, szałwia, oregano, czosnek w proszku, zupa grzybowa, mleko i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Wiązania
Krakersy Pełnoziarniste
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Zupa Grzybowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Owsiane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dobrze wymieszać i łyżką do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut, przykryte.