Twarożkowe Brownies
Twarożkowe Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, sól, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Twarożkowe Brownies, Twarożkowe Brownies, oraz Twarożkowe Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z folią, pozostawiając 1-calowy zwis z 2 stron. Folia mgiełkowa z natryskiem do gotowania.
Zrób wir: używając miksera na średniej prędkości, ubijaj Serek i masło, aż będzie kremowy.
Dodać jajko; ubić na gładką masę. Ubić w cukrze, mące i wanilii, aż będzie gładka. Odstawić.
Zrobić ciasteczka: w podwójnym kotle roztopić masło z czekoladą, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z cukrem, wanilią i solą.
Przełożyć do miski; lekko ostudzić.
Używając miksera na średniej-niskiej prędkości, ubijaj jajka w mieszaninie czekoladowej 1 na raz.
Posypać mąką i delikatnie wymieszać.
Rozprowadzić 1/2 ciasta brownie w przygotowanej patelni. Dokładnie rozprowadzić mieszankę na cieście brownie. Łyżka pozostałe ciasto brownie na górze. Użyj końcówki noża, aby delikatnie obracać oba ciasta, tworząc marmurowy wzór.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 40 do 45 minut.
Ostudzić na stojaku z drutu przez co najmniej 1 godzinę.
Usuń ciasteczka z patelni do deski do krojenia za pomocą folii, aby je podnieść. Obrać folię i pokroić w kwadraty.