Tuńczyk Topi Się

Tuńczyk Topi Się
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj roztopionego tuńczyka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.33 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz tuńczyka, ser, bułki hot dog, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fon-Tuńczyk Topi, Tuńczyk Topi Się, oraz My Take On Tuna Melts dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn