Toskańska Panzanella może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,82 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 588 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kapary, skórkę z cytryny, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Toskańska Sałatka Panzanella, Kiedy toskańska panzanella spotkała sałatkę caprese, oraz Panzanella (Toskańska Sałatka Chlebowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W misce, wrzucić chleb z oliwą i solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż chleb na blasze i piecz przez 7 do 10 minut, aż będzie lekko chrupiący. (Kawałki nie powinny być tak chrupiące jak grzanki.) Ewentualnie rozłożyć kostki chleba na blasze do pieczenia i pozostawić do wyschnięcia, odsłonięte, na około 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
4
W dużej misce, ubić razem ocet, kapary, Skórka, i czosnek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ocet
Kapary
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubijając stale, dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w strumieniu, aż dobrze się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Dodaj cebulę, pomidory, papryka, ogórek, koper włoski, i oliwki i wrzucić z vinaigrette. Wyreguluj sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Papryka
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Ogórek
Pomidor
Koper Włoski
Oliwki
Cebula
7
Tear kopru i dodać je do miski wraz z bazylią i chlebem. Wrzuć do płaszcza. Odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Bazylia
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Sałatkę podzielić na 4 talerze.
9
Udekorować każdy talerz ogolonym serem i podawać. Jeśli wolisz sałatkę moister, skropić trochę więcej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Ser
10
Smak
11
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
12
Z Fantastico Rick Tramonto, Mary Goodbody i Belinda Chang. Copyright (c) 2007 by Rick Tramonto. Wydane przez Broadway Books.Rick Tramonto, szef kuchni / partner Tru w Chicago, został uznany za jednego z dziesięciu najlepszych szefów kuchni Food & Wine w kraju w 1994 roku, a Robert Mondavi w 1999 roku został wybrany jednym z wschodzących amerykańskich szefów kuchni
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
13
Był również czterokrotnie nominowany do Nagrody Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni na Środkowym Zachodzie, zdobywając nagrodę w 200
14
Tru, która otworzyła swoje podwoje w maju 1999 roku, została nominowana do Nagrody Jamesa Bearda w 2000 roku dla najlepszej nowej restauracji i uznana za jedną z 50 najlepszych restauracji na świecie przez Condé Nast Traveler. Tramonto jest współautorem, wraz ze swoim partnerem Gale Gand, amerykańskich jaj Brasserie i Butter Sugar Flour. Mary Goodbody jest znaną w kraju pisarką i redaktorką żywności, która pracowała nad ponad czterdziestoma pięcioma książkami. Jej ostatnie tytuły to Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook i Back To The Table. Jest redaktorką kwartalnika IACP Food Forum, była pierwszą redaktorką naczelną magazynu Cooks, a także redaktorem naczelnym magazynu Chocolatier i magazynu Pastry Art & Design. Tim Turner jest uznanym w kraju fotografem kulinarnym i stołowym. Jest dwukrotnym zdobywcą nagrody Jamesa Bearda za najlepszą fotografię kulinarną, ostatnio w 200
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
15
Jego wcześniejsze projekty to: przepisy Charliego Trottera, mięso i dziczyzna Charliego Trottera, zajazd w Little Washington, Norman 's New World Cuisine (autorstwa Normana Van Akena), Kuchnia Jacques' a Pepina i Amerykańska Brasserie.