Turducken

Turducken
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre? Turducken może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 763 kalorie, 65g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka kreolskiej przyprawy, kiełbasa i ostrygi dressing, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Turducken, Turducken, oraz Turducken Po ' Boys.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Na talerzu ułożyć skórkę kurczaka bez kości i obficie doprawić solą, pieprzem i przyprawą kreolską.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Kacza skórka bez kości ułożyć na wierzchu kurczaka i obficie doprawić solą, pieprzem i przyprawą kreolską. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Cała KaczkaCała Kaczka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Kłaść skórę indyka bez kości-bokiem w dół na płaskiej powierzchni. Przykryć warstwą zimnej kiełbasy i opatrunku ostryg i wepchnąć opatrunek do wnęk nóg i skrzydeł, aby wyglądały tak, jakby nadal miały w sobie kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Kaczkę położyć na skórce indyka-bokiem do dołu i przykryć warstwą zimnego dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cała KaczkaCała Kaczka
6
Połóż kurczaka na skórze kaczki-bokiem w dół i przykryj warstwą zimnego dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cała KaczkaCała Kaczka
7
Z pomocą asystenta podnieś krawędzie skóry indyka i przymocuj je razem z wykałaczkami. Użyj sznurka kuchennego do sznurowania wokół wykałaczek, aby pomóc trzymać nadziewanego indyka razem. Ostrożnie umieść turducken, pierś w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Pieczeń pod przykryciem przez 4 godziny lub aż turducken będzie złoty kolor. Kontynuuj pieczenie odkryte przez 1 godzinę lub aż termometr do mięsa włożony przez uda rejestry 180 stopni F. i termometr włożony przez rejestry farszu 165 stopni F. Sprawdź turducken co kilka godzin do baste i usunąć nadmiar płynu. Będzie wystarczająco dużo soków na galon sosu. Rzeźbić i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia23
Magazyn