Turducken
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre? Turducken może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 763 kalorie, 65g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka kreolskiej przyprawy, kiełbasa i ostrygi dressing, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Turducken, Turducken, oraz Turducken Po ' Boys.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Na talerzu ułożyć skórkę kurczaka bez kości i obficie doprawić solą, pieprzem i przyprawą kreolską.
Kacza skórka bez kości ułożyć na wierzchu kurczaka i obficie doprawić solą, pieprzem i przyprawą kreolską. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Kłaść skórę indyka bez kości-bokiem w dół na płaskiej powierzchni. Przykryć warstwą zimnej kiełbasy i opatrunku ostryg i wepchnąć opatrunek do wnęk nóg i skrzydeł, aby wyglądały tak, jakby nadal miały w sobie kości.
Kaczkę położyć na skórce indyka-bokiem do dołu i przykryć warstwą zimnego dressingu.
Połóż kurczaka na skórze kaczki-bokiem w dół i przykryj warstwą zimnego dressingu.
Z pomocą asystenta podnieś krawędzie skóry indyka i przymocuj je razem z wykałaczkami. Użyj sznurka kuchennego do sznurowania wokół wykałaczek, aby pomóc trzymać nadziewanego indyka razem. Ostrożnie umieść turducken, pierś w dużej patelni do pieczenia.
Pieczeń pod przykryciem przez 4 godziny lub aż turducken będzie złoty kolor. Kontynuuj pieczenie odkryte przez 1 godzinę lub aż termometr do mięsa włożony przez uda rejestry 180 stopni F. i termometr włożony przez rejestry farszu 165 stopni F. Sprawdź turducken co kilka godzin do baste i usunąć nadmiar płynu. Będzie wystarczająco dużo soków na galon sosu. Rzeźbić i podawać.