Przepis Turcja Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Ten przepis służy 45. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, kolendrę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Turcja Enchiladas, oraz Turcja Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozprowadź 1/2 szklanki sosu enchilada na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Połącz 1/2 szklanki pozostałego sosu enchilada z indykiem, 1/2 szklanki sera i 1/4 szklanki cebuli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.