Tunezyjska słodka i ostra Paprykowo-pomidorowa przyprawa
Tunezyjska słodka i ostra Paprykowo-pomidorowa przyprawa wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 28 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek extravirgin, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smak pomidorów, słodkiej kukurydzy i papryki, Czerwony pieprz i pomidor relish, oraz Smak pomidorów, ogórków i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obrać i pokroić w kawałki 1/2 cala; umieścić w dużej misce.
Podgrzej średnią, ciężką patelnię na dużym ogniu.
Dodaj pomidora; gotować 8 minut lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Dodaj pomidora do papryki w misce. Natkę pietruszki wymieszać z 9 składnikami (przez czosnek).