Tuna Dippers
Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis z Kraft Recipes ma 8 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka paluszków marchewkowych, majonez o obniżonej zawartości tłuszczu mayo, tunan w wodzie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Little Dippers, Easy Pie Dippers, oraz Apple Dippers Bar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać tuńczyka i majonez; łyżka do 2 hermetycznych pojemników.
Owiń 7 krakersów w folię; powtórz z pozostałymi krakersami.
Umieść w pojemnikach obok tuńczyka; przykryj pojemniki pokrywkami.
Opakowanie 1 pojemnik w każdym z 2 izolowanych toreb na lunch.
Dodaj plastikową łyżkę i małą plastikową torebkę wypełnioną 5 marchewkami do każdej torby.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.