Trójkąty z ciasta z gruszką i serem pleśniowym
Trójkąty z gruszką i serem pleśniowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 36 i kosztuje 34 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 115 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka ciasta francuskiego, masła, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Trójkąty z ciasta gruszkowo - serowego, Tarta gruszkowo-Śliwkowa z serem pleśniowym, oraz Karmelizowana słodka cebula z serem pleśniowym Galette.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Roztopić masło i oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Mieszać cebulę do masła, i gotować, aż cebula zmiękną i karmelizowane do głębokiego, złoty kolor, 30 do 40 protokół. Wymieszać często jak cebula gotować, aby utrzymać je przed spaleniem. Po przygotowaniu doprawiamy solą i pieprzem, odstawiamy do ostygnięcia.
Użyj ostrego noża, aby przeciąć każdy arkusz ciasta francuskiego na 9 kwadratów.
Wytnij każdy kwadrat na pół po przekątnej, aby uzyskać 36 trójkątów.
Układamy Trójkąty na przygotowanych blachach do pieczenia, a na wierzchu karmelizowaną cebulę, gruszki i 1 łyżeczkę sera pleśniowego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie nadmuchane i złocisty, 20 do 30 protokół. Przed podaniem pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.