Trójkąty deserowe z jagodami i śmietaną

Trójkąty deserowe z jagodami i śmietaną
Jagody i śmietana deserowe Trójkąty to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz serek, jajko, mieszankę ciasteczek betty sugar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kubki Deserowe Z Jagodami I Śmietaną Cynamon, Deser last minute z czwartego lipca: jagody i gwiazdki z ciasta śmietankowego, oraz Pizza deserowa Brownie ' N Berries.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno 15x10x1-cala patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać mix cookie, masło i jajko, aż miękkie formy ciasta. Naciśnij w dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Barwniki Spożywcze W Pożądanych KolorachBarwniki Spożywcze W Pożądanych Kolorach
MasłoMasło
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec 12 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa pieczenia chipy odkryte na wysokie 45 do 60 sekund lub do czasu roztopienia chipy i mogą być mieszane gładko. W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Wymieszać z roztopionymi wiórkami aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozprowadzić mieszaninę na skorupie. Przechowywać w lodówce podczas dokonywania polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i wodę. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
W średniej misce, delikatnie wymieszać truskawki i 1/4 szklanki mieszanki skrobi kukurydzianej razem, aż dobrze wymieszane. W innej misce, delikatnie wymieszać pozostałe 1/4 szklanki mieszanki skrobi kukurydzianej i borówki razem, aż dobrze wymieszane. Łyżka mieszanki truskawek wzdłuż ponad połowę mieszanki serów śmietankowych i jagód nad pozostałą połową mieszanki serów śmietankowych. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TruskawkiTruskawki
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Wytnij pręty na pół wzdłuż; Wytnij każdą połowę na osiem trójkątów 3 1/2 cala. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn