Trzy Zupy Cebulowe

Trzy Zupy Cebulowe
Need a zupa bezglutenowa? Trzy zupa cebulowa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka cebuli, ziemniaków, takich jak yukon gold, gruyère i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową, oraz Zupa Siedmio Cebulowa.

Instrukcje

1
Posiekaj tyle białych i jasnozielonych części porów, aby odmierzyć 2 szklanki. Pory dobrze umyć w misce z zimną wodą. Wyciąg z wody i spuścić w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować posiekane pory, cebula, i szalotki z solą i pieprzem do smaku, często mieszając, aż krawędzie są złotobrązowe, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
PorPor
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 1/2 szklanka wody i deglaze patelni, skrobanie się brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść mieszaninę do rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
6
Dodaj ziemniaki, bulion i pozostałą szklankę wody do cebuli. Dusić, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
BulionBulion
WodaWoda
7
Puré; E 1 ' filiżanki zupy w blenderze (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów) i mieszać do pozostałej zupy. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Podawać zupę posypaną serem i skropioną octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SerSer
ZupaZupa
1
* Zupę można przygotować 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić przed schłodzeniem, przykryciem. Podgrzać, przykryć, na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
2
Każda porcja około 172 kalorii i 6 gramów tłuszczu.
3
Gourmet
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn