Truskawkowy Krem Puff Heart
Truskawkowy krem Puff Heart może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz czekoladę Piekarską, wodę, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krem Puff Serce, Serek Serek Serek Serek Serek Serek, oraz Deser Z Kremem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Ślad 15x12-calowe serce na kawałku pergaminu; umieścić na blasze do pieczenia. W średnim rondlu zagotować 1 szklankę wody, masła i cukru granulowanego.
Dodać mąkę, gotować i mieszać 3 min. lub aż mieszanina tworzy piłkę. Łyżka do dużej miski. Ubić w jajkach, 1 na raz, z mikserem, aż dobrze wymieszane. Łyżka do plastikowej torby o wadze zamrażarki; Wytnij 1 róg od spodu torby. Wyciśnij ciasto na 16 kopców (1-1/2 cala), z bokami dotykającymi i zgodnie z wzorem serca na papierze.
Piec 20 min. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Piec 25 min. albo aż do złotego brązu. Wyłącz piekarnik; otwórz lekko drzwi.
Puffy śmietany pozostawić w piekarniku 15 min.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie ostudzić.
Tymczasem doprowadzić pozostałą wodę do wrzenia.
Dodaj do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj czekoladę; mieszaj do rozpuszczenia. Wymieszać z mlekiem. Przechowywać w lodówce 15 min. lub do zgęstnienia, ale nie osadzone. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem. (Jeśli mieszanina żelatyny nie jest wystarczająco gęsta, aby kopiec, przechowywać w lodówce do pożądanej konsystencji.)
Serduszko kremowe przeciąć poziomo na pół za pomocą ząbkowanego noża. Delikatnie usunąć wierzch; usunąć i wyrzucić miękkie ciasto od środka. Napełnij dno mieszaniną żelatyny; wymień górę.
Posypać cukrem pudrem. Wierzch z truskawkami.