Truskawkowo-brzoskwiniowy krem drobiazg

Truskawkowo-brzoskwiniowy krem drobiazg
Need a deser bezglutenowy? Truskawka i brzoskwinia krem drobiazg może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 4371 kalorii, 69g białka, oraz 142g tłuszczu. Na 18,67 zł / porcja, ten przepis okładki 82% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Mieszanka Funt ciasto Bochenek, sok pomarańczowy, brzoskwinie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Truskawkowo-brzoskwiniowy krem drobiazg, Truskawkowy Brzoskwiniowy Drobiazg, oraz Chudy Truskawkowo-Brzoskwiniowy Drobiazg.

Instrukcje

1
Dodać pudding mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu budyniu, przy użyciu 3 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
2
Umieścić folię bezpośrednio na pudding. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
Wymieszać truskawki, kostkę brzoskwini i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
4
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
5
Cut Funt ciasto poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
6
Konfitury rozłóż na dolną połowę. Góra z górną połową.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Pokroić w 18 plastrów.
8
Mżawka z amaretto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier AmarettoLikier Amaretto
9
Umieść 9 plastrów w szklanej misce 3-do 4-ćwiartkowej. Łyżka pół mieszanki truskawek na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Ubij śmietanę do ubijania w schłodzonej małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będzie sztywna. Złóż bitą śmietanę na budyń. Łyżka połowy mieszanki budyniowej na truskawkach. Powtórz warstwy z pozostałym ciastem, mieszaniną truskawek i mieszanką budyniową. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Tuż przed podaniem posypać migdałami. Wierzch z pokrojonymi brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 55 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn