Truskawkowe Ciasto Wirowe
Truskawkowe ciasto wirowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 89 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz krem knudsen, cukier puder, żelatynę o Smaku Truskawkowym marki galaretka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Tort Truskawkowo-Wirowy, Truskawkowe Ciasto Kawowe, oraz Strawberry Swirl Cream Cheese Pound Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka dwie 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie do ciast; odstawić. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wlać połowę ciasta do średniej miski.
Dodaj suchą mieszankę żelatyny; mieszaj do dobrze wymieszanego. Połowę białego ciasta i połowę różowego ciasta łyżka, obok siebie, do każdej przygotowanej patelni. Zawirować ciasto razem za pomocą łyżeczki.
Piec 30 min. Fajne 30 min. w patelniach.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Wymieszać śmietanę i cukier puder w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Umieść jedną z warstw ciasta na talerzu służącym; rozprowadzić na wierzchu z 1 szklanką ubitej mieszaniny topping. Wierzch z 1 szklanką truskawek i pozostałą warstwą ciasta.
Wierzch i bok ciasta rozłóż pozostałą bitą mieszaniną. Dodać do pozostałej 1/2 szklanki truskawek tuż przed podaniem. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.