Truskawkowe Ciasto Wirowe
Truskawkowe ciasto wirowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 138 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz żelatynę o Smaku Truskawkowym marki jell-o, schłodzoną bitą polewę, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Tort Truskawkowo-Wirowy, Truskawkowe Ciasto Kawowe, oraz Truskawkowy Tort Mascarpone Ice Cream Cookie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka dwie 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie do ciast; odstawić. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wlać połowę ciasta do średniej miski.
Dodaj suchą mieszankę żelatyny; mieszaj do dobrze wymieszanego. Połowę białego ciasta i połowę różowego ciasta łyżka, obok siebie, do każdej przygotowanej patelni. Zawirować ciasto razem za pomocą łyżeczki.
Piec 30 min. Fajne 30 min. w patelniach.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Wymieszać śmietanę i cukier puder w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Umieść jedną z warstw ciasta na talerzu służącym; rozprowadzić na wierzchu z 1 szklanką ubitej mieszaniny topping. Wierzch z 1 szklanką truskawek i pozostałą warstwą ciasta.
Wierzch i bok ciasta rozłóż pozostałą bitą mieszaniną. Dodać do pozostałej 1/2 szklanki truskawek tuż przed podaniem. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.