Truskawki Zanurzone W Czekoladzie

Truskawki Zanurzone W Czekoladzie
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Truskawki zanurzone w czekoladzie mogą być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 99 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czekoladę, truskawki, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 1062 osoby. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Truskawki w czekoladzie, Truskawki W Czekoladzie, oraz Truskawki Zanurzone W Czekoladzie.

Instrukcje

1
1 umyć i osuszyć truskawki, upewniając się, że jagody są całkowicie suche, ponieważ woda spowoduje, że czekolada się wchłonie.2 rozpuścić białą czekoladę w podwójnym kotle lub kuchence mikrofalowej. Postępuj zgodnie ze wskazówkami topnienia na opakowaniu. 3 zanurz truskawkę w białej czekoladzie, trzymając się łodygi lub" ramion " truskawki. Daj mu szybki mały skręt i potrząśnij palcami, aby otrząsnąć nadmiar, a następnie skieruj go na sufit na sekundę lub dwie, aby upewnić się, że czekolada przylega.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2
Umieść na kawałku papieru woskowego, aby wyschnąć. 4 rozpuść gorzką czekoladę zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Zanurz truskawkę pod kątem 45 stopni z obu stron, aby uzyskać "kurtkę".
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Niech nadmiar kapie.
4
Umieścić na papierze woskowym do wyschnięcia. 5
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
5
Roztopioną gorzką czekoladę umieścić w torebce z bardzo małą końcówką lub w torebce z zamkiem błyskawicznym z odciętym małym rogiem i rurką na guzikach i muszkatołach.6 pozostawić do wyschnięcia i ostygnięcia. (Jeśli suszenie wydaje się iść zbyt wolno, umieść je w zamrażarce na około 3-5 minut.) Najlepiej jeść w dniu, w którym są one wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn