Trufle Z Ciemnej Czekolady
Trufle z ciemnej czekolady mogą być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 126 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladowe kąski Nestle® toll house®, ciężką śmietanę do ubijania, orzechy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 336 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 53 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Trufle z ciemnej czekolady, Trufle Z Ciemnej Czekolady, oraz Trufle Jagodowe Z Ciemnej Czekolady dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wyłóż blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowanym.
Podgrzej śmietanę do delikatnego wrzenia w średnim, wytrzymałym rondlu.
Dodaj czekoladę. Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka, a czekolada się rozpuści. Wstaw do lodówki na 15 do 20 minut lub do lekkiego zgęstnienia.
Upuść mieszaninę czekolady przez zaokrągloną łyżeczkę pomiarową na przygotowaną blachę do pieczenia. Wstaw do lodówki na 20 minut. Uformuj lub zwiń w kulki; posmaruj orzechami, kokosem lub kakao. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Nomine Renard Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
![Nomine Renard Brut]()
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier