Trufle Z Ajerkoniakiem
Trufle ajerkoniaku mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 24. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ajerkoniaku, cukru pudru, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Trufle Z Ajerkoniakiem, Trufle Z Ajerkoniakiem, oraz Trufle Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białą czekoladę rozpuścić w szklanej misce zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodać cukier puder, masło i ajerkoniak; mieszać delikatnie, aż mieszanina będzie gładka.
Dodać rum i gałkę muszkatołową, mieszając aż do wymieszania. Przykryć i zamrozić co najmniej 2 godziny.
Pozostawić mieszaninę trufli w temperaturze pokojowej 1 do 2 minut, aby zmiękczyć, jeśli to konieczne. Za pomocą 2 małe łyżki, kształt mieszaniny na 1 " kulki. Szybko zwinąć w orzechach pekan.
Umieść na wyłożonej papierem woskowym patelni jellyroll; przykryj i zamrozić do twardości.
Stopić powłokę cukierkową zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Wyjąć trufle z zamrażarki; przekształcić w kulki, jeśli to konieczne. Używając dwóch widelców, szybko zanurz każdą truflę w roztopionej powłoce.
Umieścić na papierze woskowym do stwardnienia. Przechowuj trufle w zamrażarce do jednego tygodnia.