Trufle Z Ajerkoniakiem

Trufle Z Ajerkoniakiem
Trufle ajerkoniaku mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 24. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ajerkoniaku, cukru pudru, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Trufle Z Ajerkoniakiem, Trufle Z Ajerkoniakiem, oraz Trufle Z Ajerkoniakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białą czekoladę rozpuścić w szklanej misce zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać cukier puder, masło i ajerkoniak; mieszać delikatnie, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
3
Dodać rum i gałkę muszkatołową, mieszając aż do wymieszania. Przykryć i zamrozić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
4
Pozostawić mieszaninę trufli w temperaturze pokojowej 1 do 2 minut, aby zmiękczyć, jeśli to konieczne. Za pomocą 2 małe łyżki, kształt mieszaniny na 1 " kulki. Szybko zwinąć w orzechach pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Umieść na wyłożonej papierem woskowym patelni jellyroll; przykryj i zamrozić do twardości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Stopić powłokę cukierkową zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
7
Wyjąć trufle z zamrażarki; przekształcić w kulki, jeśli to konieczne. Używając dwóch widelców, szybko zanurz każdą truflę w roztopionej powłoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
8
Umieścić na papierze woskowym do stwardnienia. Przechowuj trufle w zamrażarce do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn