Trufle Rocky Road

Trufle Rocky Road
Trufle Rocky Road wymagają około 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.43 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 335 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladę, batony orzechowo-karmelowe, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rocky Road Pie, Rocky Road Pie, oraz Skaliste Place Drogowe.

Instrukcje

1
Pulsuj zamrożone batoniki w robocie kuchennym, aż rozpadną się na kawałki. Złożyć do schłodzonej mieszaniny czekolady wraz z żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia i wygładzić górę. Przechowywać w lodówce około 2 godzin, do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Użyj melon baller lub małe lody miarka zgarnąć kulki z mieszaniny czekolady; umieścić je na pergaminie lub woskowane papieru pokryte blachy do pieczenia i odstawić na godzinę lub 2, aby pozwolić im dojść do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Melon BallerMelon Baller
4
Roztopić czekoladę w górnej części podwójnego kotła i zdjąć z ognia. Użyj łyżki, aby zanurzyć trufle w płynnej czekoladzie, a następnie zwrócić je do blachy do pieczenia. Użyj łyżki, aby skropić gałązkę czekolady na wierzchu. Chill until set.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
W rondlu, doprowadzić śmietanę tylko na wolnym ogniu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Wlać krem na czekoladę w misce i odstawić około 10 minut, aby stopić czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać wanilię i wymieszać, aż będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia na 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Następnie pokonać czekoladę ze średnią prędkością, aż robi się gruby i jasny kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
8
Rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia i wygładzić górę. Przechowywać w lodówce około 2 godzin, do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
9
Wlać kakao w proszku na głębokim talerzu lub płytkiej misce. Użyj melon baller lub małe lody miarka zgarnąć kulki czekolady; umieścić je na talerzu z kakao w proszku i toczyć między 2 widelce do całkowitego pokrycia z kakao w proszku. Następnie użyj widelców, aby ostrożnie przenieść je do pergaminu lub woskowanego papieru wyłożonego blachą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
MelonMelon
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Melon BallerMelon Baller
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn