Trufle Kahlua

Trufle Kahlua
Trufle Kahlua mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Ten bezglutenowy przepis przeznaczony jest dla 18 osób i kosztuje 24 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 125 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka żółtka jaja, kahlua, serka śmietankowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 13% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to Trufle czekoladowe Kahlua, Trufle miętowo-mokkowe Kahlua i ciasteczka kahlúa z kremem maślanym Kahlúa mocha i kahlúa mocha latte z białą czekoladą i solonym karmelem.

Instrukcje

1
Na podwójnym bojlerze lub metalowej misce nad gotującą się wodą rozpuść kawałki czekolady i masło; mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W małej misce wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkiem; włóż wszystko do podwójnego bojlera, ciągle mieszając. Gotuj na małym ogniu, aż mieszanina osiągnie 160°, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zdjąć z ognia; wymieszaj Kahlua i ser śmietankowy, aż się połączą. Ochłodzić do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, 1 godzinę lub do czasu, aż będzie można je łatwo uformować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
KahluaKahlua
4
Migdały umieść w małej misce. Uformuj mieszaninę w 1-calowy. kulki; obtaczamy w migdałach. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, aż będzie twarde, około 2 godzin. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Oceniającym podoba się, z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 80 dolarów za butelkę.
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Delikatny mus z delikatnych bąbelków elegancko towarzyszy połyskom złotego koloru. Cuvée, które zaskoczy Cię czystą intensywnością aromatów suszonych owoców, migdałów i świeżych orzechów laskowych zmieszanych z aromatami owoców o białym miąższu. Kremowe uczucie bąbelka kojarzone z aromatami maślanej brioszki i aromatami mineralnymi. Trwały finisz ze świeżą i elegancką słodyczą. Ta wspaniała butelka będzie idealnym mariażem z kawiorem czy wybornymi ostrygami, ale także z grillowanymi rybami i owocami morza.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn