Trufle Kahlua
Trufle Kahlua mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Ten bezglutenowy przepis przeznaczony jest dla 18 osób i kosztuje 24 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 125 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka żółtka jaja, kahlua, serka śmietankowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 13% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to Trufle czekoladowe Kahlua, Trufle miętowo-mokkowe Kahlua i ciasteczka kahlúa z kremem maślanym Kahlúa mocha i kahlúa mocha latte z białą czekoladą i solonym karmelem.
Instrukcje
Na podwójnym bojlerze lub metalowej misce nad gotującą się wodą rozpuść kawałki czekolady i masło; mieszaj, aż będzie gładka.
W małej misce wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkiem; włóż wszystko do podwójnego bojlera, ciągle mieszając. Gotuj na małym ogniu, aż mieszanina osiągnie 160°, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszaj Kahlua i ser śmietankowy, aż się połączą. Ochłodzić do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, 1 godzinę lub do czasu, aż będzie można je łatwo uformować.
Migdały umieść w małej misce. Uformuj mieszaninę w 1-calowy. kulki; obtaczamy w migdałach. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, aż będzie twarde, około 2 godzin. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Oceniającym podoba się, z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 80 dolarów za butelkę.
![Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Delikatny mus z delikatnych bąbelków elegancko towarzyszy połyskom złotego koloru. Cuvée, które zaskoczy Cię czystą intensywnością aromatów suszonych owoców, migdałów i świeżych orzechów laskowych zmieszanych z aromatami owoców o białym miąższu. Kremowe uczucie bąbelka kojarzone z aromatami maślanej brioszki i aromatami mineralnymi. Trwały finisz ze świeżą i elegancką słodyczą. Ta wspaniała butelka będzie idealnym mariażem z kawiorem czy wybornymi ostrygami, ale także z grillowanymi rybami i owocami morza.