Trufle Czekoladowo-Wiśniowe
Trufle czekoladowo-wiśniowe to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 81 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleczną czekoladę, brandy wiśniową, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Trufle Wiśniowo-Czekoladowe, Trufle Czekoladowo-Wiśniowe, oraz Trufle Wiśniowe Pokryte Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć wiśnie i brandy; przykryć i niech namoczyć na 1 godzinę lub aż wiśnie zmiękną.
W małej misce umieść ciemną czekoladę. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Polać czekoladą; ubijać na gładką masę. Wymieszaj ekstrakt i nasączone wiśnie płynem. Schłodzić do temperatury pokojowej, od czasu do czasu mieszając. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do firmy.
Umieścić na blasze do pieczenia; przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
W kuchence mikrofalowej roztopić mleczną czekoladę; mieszać do uzyskania gładkiej masy. Połowę kulek zanurzyć w mlecznej czekoladzie, pozwalając nadmiar kapać.
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do Ustawienia.
Rozpuść gorzką czekoladę; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Pozostałe kulki zanurzyć w ciemnej czekoladzie, pozwalając nadmiar kapać.
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do Ustawienia.
Skropić roztopioną czekoladą i udekorować perłowym pyłem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.