Trufle Czekoladowe

Trufle Czekoladowe
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Trufle czekoladowe mogą być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Holenderski proces kakao w proszku, masło, brandy i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brown Butter White Chocolate-Czekoladowe Ciasteczkowe Trufle, Matcha Chocolate Truffles - mała Księga czekolady wegańskiej wróżki, oraz Łatwe Trufle czekoladowe zanurzone w białej czekoladzie.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść 10 uncji czekolady i masła w średniej wielkości szklanej misce do mieszania. Mikrofalówka na 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Wyjąć i wymieszać i powtórzyć ten proces jeszcze 1 raz. Odstawić.
4
Śmietanę i syrop kukurydziany rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu, aż się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyjąć z ognia i wlać mieszaninę na roztopioną mieszaninę czekolady; odstawić na 2 minuty. Używając gumowej szpatułki, delikatnie mieszaj, zaczynając od środka miski i pracując w koncentrycznych kręgach, aż cała czekolada zostanie stopiona, a mieszanina będzie gładka i kremowa. Delikatnie wymieszać z brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wlać mieszaninę do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali i umieścić w lodówce na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
7
Używając ballera melonowego, Zbierz czekoladę na patelnię wyłożoną pergaminem i wróć do lodówki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Melon BallerMelon Baller
PatelniaPatelnia
8
Umieść kakao w proszku, orzechy i / lub tosty Kokosowe każdy w swoim własnym patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
KokosKokos
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
9
W międzyczasie umieść 8 uncji czekolady w średniej misce do mieszania, która znajduje się na górze miski wyłożonej poduszką grzewczą, z poduszką grzewczą ustawioną na średnią. W zależności od poduszki grzewczej może być konieczne dostosowanie ciepła w górę lub w dół. Mieszając czekoladę od czasu do czasu, przetestuj temperaturę czekolady i kontynuuj ogrzewanie, aż osiągnie 90 do 92 Stopni F; nie pozwól, aby czekolada przekroczyła 94 stopni F. Jeśli to zrobisz, powłoka nie będzie miała miłego przystawki do niego, gdy ugryziesz czekoladę. Po osiągnięciu optymalnej temperatury dostosuj ciepło, aby je utrzymać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
10
Wyjmij trufle z lodówki i uformuj kulki, tocząc się między dłońmi. W razie potrzeby użyj rękawic winylowych lub lateksowych bez proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
11
Zanurz gałkę lodów w czekoladzie i odwróć do góry nogami, aby usunąć nadmiar czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LodyLody
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
12
Włożyć trufle 1 na raz do miarki i zwinąć aż do powleczenia. Następnie umieść trufle w naczyniu z proszkiem kakaowym, orzechami lub kokosem. Przesuń trufle wokół, aby pokryć; pozostaw trufle w powłoce na 10 do 15 sekund przed wyjęciem. W międzyczasie Kontynuuj umieszczanie trufli pokrytych czekoladą w kakao lub innej powłoce wtórnej. Po 10 do 15 sekundach Usuń trufle na pergaminową blachę. Powtarzać aż wszystkie trufle zostaną pokryte. Pozostawić w chłodnym, suchym miejscu na co najmniej 1 godzinę; lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce. Trufle najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CzekoladaCzekolada
TrufleTrufle
KokosKokos
OrzechyOrzechy
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn