Trufle Butterfinger

Trufle Butterfinger
Trufle Butterfinger może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 80. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka półsłodkiej czekolady, śmietana, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Trufle Butterfinger, Trufle Butterfinger, oraz Trufle Butterfinger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić czekoladę i masło w mediumbowl. Doprowadzić śmietanę do wrzenia w małymsaucepan; wlać gorącą śmietanę na chocolatemixture.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
2
Odstawić na 1 minutę, a następnie mieszać, ażokolan stopi się i mieszanina jest gładka.Wymieszać posiekane cukierki. Przykryć i schłodzić do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
3
Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią.Korzystanie melon baller, scoop 3/4 " kulki (lubheaping łyżeczki do herbaty) z chocolatemixture.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Melon BallerMelon Baller
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Roluj trufle między dłońmiaby powierzchnia była gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Umieść na przygotowanym arkuszu.
6
Umieść kakao w proszku w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Trufle zwijamy w kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
TrufleTrufle
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Udekoruj posiekanymi orzeszkami ziemnymi lub peanuthalves. Wyluzuj, aż się uspokoisz. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przechowywać szczelnie między arkusze papieru woskowanego. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia0
Magazyn