Trufle Boczkowo-Orzechowe
Trufle z boczkiem i orzechami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 61 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, słodko-gorzka czekolada, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Trufle Z Boczkiem, Trufle Z Masłem Orzechowym, oraz Surowe Trufle Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki i 6 plastrów boczku przetworzyć w robocie kuchennym 20 do 30 sekund lub do drobno zmielonego. Wymieszać mieszaninę boczek i masło orzechowe w małej misce, aż będzie gładka. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Kształt zaokrąglone łyżeczki mieszanki bekonu w 3/4-calowe kulki.
Umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia; schłodzić 1 godzinę.
Posiekać pozostałe 2 plastry boczku. Kuchenka mikrofalowa czekolady w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 1 do 1 1/2 minuty lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund. Schłodzone kulki boczku zanurz w czekoladzie.
Umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Natychmiast posypać wierzch boczkiem. Schłodzić 30 minut przed podaniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.