Trufle Boczkowo-Orzechowe

Trufle Boczkowo-Orzechowe
Trufle z boczkiem i orzechami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 61 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, słodko-gorzka czekolada, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Trufle Z Boczkiem, Trufle Z Masłem Orzechowym, oraz Surowe Trufle Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki i 6 plastrów boczku przetworzyć w robocie kuchennym 20 do 30 sekund lub do drobno zmielonego. Wymieszać mieszaninę boczek i masło orzechowe w małej misce, aż będzie gładka. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Kształt zaokrąglone łyżeczki mieszanki bekonu w 3/4-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia; schłodzić 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Posiekać pozostałe 2 plastry boczku. Kuchenka mikrofalowa czekolady w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 1 do 1 1/2 minuty lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund. Schłodzone kulki boczku zanurz w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Natychmiast posypać wierzch boczkiem. Schłodzić 30 minut przed podaniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn