Trout Meunière, Stary Styl

Trout Meunière, Stary Styl
Pstrąg Meunière, stary styl może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 5,74 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 637 kalorii, 51g białka, oraz 36 g tłuszczu. Idź do sklepu i odebrać sól, olej z orzeszków ziemnych, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Trout Meunière, Stary Styl, Trout Meuniere, oraz Pstrąg Tęczowy Meunière dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, przyprawę kreolską i sól połączyć w szerokiej misce. Filety z pstrąga opłukać i osuszyć. Rybę zagrzebać w przyprawionej mące i odciąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa KreolskaPrzyprawa Kreolska
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ugotuj zasmażkę o barwie średnio brązowej, topiąc masło w rondlu na średnim ogniu. Kiedy zacznie bąbelkować, dodaj pozostałą przyprawioną mąkę i gotuj, stale mieszając, aż mieszanina zmieni się na Średni brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka SezonowanaMąka Sezonowana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Włożyć wywar do innego rondla i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zasmażkę ubić na wywarze, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodaj sok z cytryny, sos Worcestershire i ocet, i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty, a następnie wyjmij patelnię z ognia. Utrzymuj SOS ciepły podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Możesz smażyć rybę na maśle, jeśli chcesz, ale w Nowym Orleanie bardziej powszechne jest smażenie jej na calu oleju podgrzanego do 375 stopni. Tak czy inaczej, gotować, aż złoty kolor (o 2 protokół na stronę).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Na rybę polać sosem i podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
SOSSOS
RybyRyby
8
From Tom Fitzmorris ' s New Orleans Food by Tom Fitzmorris, ©2006 Stewart, Tabori and Chang
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn