Trout en papillote
Trout en papillote może być tylko bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z BBC Good Food wymaga liści bazylii, paluszków selera, soku z cytryny i octu winnego. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 99%. Fish en Papillote, Fish En Papillote, oraz Kurczak en Papillote są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Włożyć marchewkę i seler na patelnię z olejem, cukrem, winem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, szczelnie przykryć, a następnie gotować przez 10 minut, aż warzywa będą miękkie. Super.
Wytnij cztery duże arkusze pergaminu do pieczenia, około 35 cm kwadratu. Warzywa podzielić między siebie i na wierzchu polać filetem z pstrąga. Rozsypać kilka liści bazylii i trochę soku z cytryny, a następnie doprawić rybę odrobiną soli i pieprzu. Złóż papier na pół i Podwójnie złóż na całej długości, aby uszczelnić rybę, trochę jak pasty.
Paczki układamy na dwóch blachach i pieczemy 15-20 minut (w zależności od grubości ryby).
Podawać w papierku z gotowanymi na parze młodymi ziemniakami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pstrągi można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku