Tropikalne Ciasto Limonkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tortu Tropical Lime. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 47 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru cukierniczego, sok pomarańczowy, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Tropical Lime Smoothie, Kurczak Z Limonką Tropikalną, oraz Tropical Key Lime Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszać mieszankę ciasta i żelatynę o Smaku limonkowym. połącz jajka, olej i sok pomarańczowy w blenderze i miksuj przez co najmniej 5 minut. Stopniowo dodawać mieszane składniki do suchej mieszanki. beat przez 5 minut za pomocą miksera elektrycznego.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 40 do 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta. Kiedy ciasto wychodzi z piekarnika, nakłuj go widelcem.
Aby zrobić glazurę, połącz sok z limonki i cukier w małej misce. beat until smooth.
Wlać na gorące ciasto, to będzie namoczyć w torcie.