Triple Chocolate Slush
Triple Chocolate Slush to bezglutenowe przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako tani deser. Mieszanka półsłodkiej czekolady, kostki lodu, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Triple Peanut Triple Chocolate Chip Cookies, Miłośnicy Czekolady Potrójna Warstwa Kawy Karmel Czekoladowy Mus Ciasta, oraz Potrójne czekoladowe babeczki z różowo-czekoladowym lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mleko i cukier w małym rondlu i gotuj na średnim ogniu, często mieszając, 3 minuty lub aż cukier się rozpuści.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać czekoladę i kakao w proszku.
Odstawić 5 minut; trzepaczka do gładkiej.
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 30 minut.
Połącz kostki lodu, mieszaninę mleka i lody w blenderze i przetwarzaj, aż będą gładkie i sypkie.
Wlać syrop czekoladowy do wnętrza 4 szklanek; wlać mrożoną czekoladę.
Dekorować, w razie potrzeby.