Trio Gelati

Trio Gelati
Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żółtka, półsłodkie czekolady, slivered migdały, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pomidor, bazylia i Ricotta Gelati, Trio Bruschetta, oraz Trio Grochu.

Instrukcje

1
Wymieszaj rum i kawę rozpuszczalną w małej misce, aż kawa się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
KawaKawa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól w ciężkim rondlu, aż nie pozostaną żadne grudki skrobi kukurydzianej. Stopniowo ubijaj mleko. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się, stale mieszając, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia; ubić mieszankę kawy. Na powierzchnię podłoża do lodów wcisnąć folię foliową. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
GelatoGelato
BazaBaza
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Przenieść bazę do lodów do maszyny do lodów i przetworzyć zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
5
Przenieść lody do pojemnika; przykryć i zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato
1
Połącz migdały, cukier, skrobię kukurydzianą i sól w procesorze; mieszaj, aż orzechy zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MigdałyMigdały
CukierCukier
OrzechyOrzechy
SólSól
2
Przenieść mieszaninę orzechów do ciężkiego średniego rondla. Stopniowo ubijaj mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubijać na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać czekoladę i ubijać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wymieszać z ekstraktem z migdałów. Na powierzchnię podłoża do lodów wcisnąć folię foliową. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
GelatoGelato
BazaBaza
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Przenieść bazę do lodów do maszyny do lodów i przetworzyć zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
8
Przenieść lody do pojemnika; przykryć i zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato
1
Połączyć 1/3 szklanki mleka, żółtka, cukier, Marsala, i sól w średniej misce ze stali nierdzewnej; trzepaczka do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Umieść miskę nad rondlem gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Trzepaczka do grubości i termometr rejestruje 71°, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wyjąć miskę z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Ubić w pozostałej 1 szklance mleka. Na powierzchnię podłoża do lodów wcisnąć folię foliową. Schłodzić do ostygnięcia, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato
BazaBaza
MlekoMleko
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Przenieść bazę do lodów do maszyny do lodów i przetworzyć zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
7
Przenieść lody do pojemnika; przykryć i zamrozić. (Wszystkie gelati mogą być wykonane 3 dni wcześniej. Zamrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn