Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żółtka, półsłodkie czekolady, slivered migdały, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pomidor, bazylia i Ricotta Gelati, Trio Bruschetta, oraz Trio Grochu.
Instrukcje
1
Wymieszaj rum i kawę rozpuszczalną w małej misce, aż kawa się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa Rozpuszczalna
Kawa
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i sól w ciężkim rondlu, aż nie pozostaną żadne grudki skrobi kukurydzianej. Stopniowo ubijaj mleko. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się, stale mieszając, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
3
Zdjąć z ognia; ubić mieszankę kawy. Na powierzchnię podłoża do lodów wcisnąć folię foliową. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa
Gelato
Baza
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Trzepaczka
4
Przenieść bazę do lodów do maszyny do lodów i przetworzyć zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gelato
Baza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
5
Przenieść lody do pojemnika; przykryć i zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gelato
1
Połącz migdały, cukier, skrobię kukurydzianą i sól w procesorze; mieszaj, aż orzechy zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Migdały
Cukier
Orzechy
Sól
2
Przenieść mieszaninę orzechów do ciężkiego średniego rondla. Stopniowo ubijaj mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
3
Ubijać na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodać czekoladę i ubijać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Wymieszać z ekstraktem z migdałów. Na powierzchnię podłoża do lodów wcisnąć folię foliową. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Gelato
Baza
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
7
Przenieść bazę do lodów do maszyny do lodów i przetworzyć zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gelato
Baza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
8
Przenieść lody do pojemnika; przykryć i zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gelato
1
Połączyć 1/3 szklanki mleka, żółtka, cukier, Marsala, i sól w średniej misce ze stali nierdzewnej; trzepaczka do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Cukier
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść miskę nad rondlem gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Trzepaczka do grubości i termometr rejestruje 71°, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Trzepaczka
4
Wyjąć miskę z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubić w pozostałej 1 szklance mleka. Na powierzchnię podłoża do lodów wcisnąć folię foliową. Schłodzić do ostygnięcia, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gelato
Baza
Mleko
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Trzepaczka
6
Przenieść bazę do lodów do maszyny do lodów i przetworzyć zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gelato
Baza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
7
Przenieść lody do pojemnika; przykryć i zamrozić. (Wszystkie gelati mogą być wykonane 3 dni wcześniej. Zamrozić.)