Tradycyjny Pieczeń Wołowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Tradycyjny Roast Beef Hash może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 4,93 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3690 kalorii, 514g białka, oraz 160 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 128 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieczonej wołowiny, ketchup, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Tradycyjna pieczeń wołowa z marchewką, Pieczeń Wołowa Hash, oraz Slow-Cooker Roast Beef Hash są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zmiel wołowinę, ziemniaki i cebulę razem: weź w przybliżeniu równe proporcje wołowiny, ziemniaków i cebuli i przełóż je przez maszynkę do mielenia mięsa za pomocą średniego przystawki do mielenia, aby były dobrze wymieszane i zmielone.
Jeśli nie masz maszynki do mięsa, możesz pulsować kilka razy w robocie kuchennym lub drobno posiekać ręcznie.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni, najlepiej żeliwnej patelni, na średnim lub wysokim ogniu.
Dodaj hash do patelni tak, że pół cala hash obejmuje dno patelni. Jeśli masz więcej haszyszu do ugotowania, zrób to w oddzielnych partiach.
Brązowy haszysz, mieszając tylko rzadko na początku, aby upewnić się, że haszysz ma możliwość brązowego dobrze.
Gotując haszysz, dodaj szczypty soli i świeżo zmielonego pieprzu. Zrób to kilka razy z każdą porcją haszu.
Gotować przez co najmniej 10 minut i aż hash jest dobrze rumiane.
Podawać natychmiast z ketchupem.