Tradycyjne Ciasto Królewskie

Tradycyjne Ciasto Królewskie
Przepis tradycyjny Król ciasto może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w mniej więcej 40 minut. Ten przepis służy 250. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mielonego cynamonu, jajka, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tradycyjne Ciasto Króla Nowego Orleanu, Tradycyjne Ciasto Mardi Gras King, oraz Tradycyjne Ciasto Mardi Gras King # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki gotować w średnim rondlu na małym ogniu, często mieszając, aż masło się rozpuści. Odstawić i ostudzić mieszaninę do 100 do 11
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać razem drożdże, 1/2 szklanki ciepłej wody i 1 łyżkę cukru w szklance 1-szklanki miarki; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
3
Ubij śmietanę, mieszankę drożdżową, jajka i 2 szklanki mąki na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż będzie gładka. Zmniejsz prędkość do niskiej i stopniowo dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki (4 do 4 1/2 szklanki), aż powstanie miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
4
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać do uzyskania gładkości i elastyczności (około 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Umieścić w dobrze nasmarowanej misce, obracając się do góry tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do momentu podwojenia ciasta luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Rozwałkować ciasto i podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
8
Zwiń każdą porcję w prostokąt o wymiarach 22 x 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Rozłóż 1/3 szklanki zmiękczonego masła równomiernie na każdym prostokącie, pozostawiając 1-calową granicę. Wymieszać 1/2 szklanki cukru i cynamonu, posypać równomiernie masłem na każdym prostokącie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CukierCukier
10
Zwiń każdy prostokąt ciasta, galaretkę, zaczynając od 1 długiego boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
11
Umieść jedną rolkę ciasta, szew w dół, na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Doprowadzić końce rolki razem, tworząc owalny pierścień, zwilżając i szczypanie krawędzi razem do uszczelnienia. Powtórz z drugą rolką ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 20 do 30 minut lub do podwojenia luzem.
13
Piec w temperaturze 375 przez 14 do 16 minut lub do złotego koloru. Lekko chłodne ciasta na patelniach na stojakach z drutu (około 10 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Skropić kremową glazurę równomiernie na ciepłych ciastach; posypać kolorowymi cukrami, naprzemiennymi kolorami i formującymi się pasami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
15
Niech ostygnie całkowicie.
16
Twarogowe ciasto Król wypełnione: przygotować każdy 22-x 12-calowy prostokąt ciasta zgodnie z kierunkiem. Pomiń 1/3 szklanki zmiękczonego masła i 1 1/2 łyżeczki zmielonego cynamonu. Zwiększyć 1/2 szklanki cukru do 3/4 szklanki cukru. Beat 3/4 szklanki cukru; 2 (8-uncja) Pakiety twarogu, zmiękczona; 1 duże jajko; i 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
CiastoCiasto
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
17
Rozłóż mieszankę twarogu równomiernie na każdym prostokącie ciasta, pozostawiając 1-calowe granice. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
18
* Można zastąpić 6 do 6 1/2 szklanki mąki uniwersalnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia1
Magazyn