Trójkąty Z Podwójną Czekoladową Truflą

Trójkąty Z Podwójną Czekoladową Truflą
Trójkąty z podwójną czekoladową truflą to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, śmietanę do bicia, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kubki Z Podwójną Truflową Czekoladą, Deser Truflowy Z Podwójną Czekoladą, oraz Trójkąty Truflowe Kahlúa.

Instrukcje

1
Umieść śmietanę do ubijania i białą czekoladę w misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na nośniku (50%) przez 2 minuty; mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mikrofalówka 7 kwadratów półsłodkiej czekolady w misce do mikrofalówki przez 3 minuty; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Dolna linia 8-calowej kwadratowej patelni z papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Rozprowadź roztopioną półsłodką czekoladę na cienkiej warstwie na papierze woskowym. Zamrozić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Rozprowadzić mieszaninę białej czekolady równomiernie na półsłodkiej warstwie czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Posypać migdałami. Roztopić pozostały kwadrat półsłodkiej czekolady zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; skropić warstwami czekolady na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed cięciem na 9 kwadratów; przeciąć każdy kwadrat po przekątnej na pół, tworząc 2 Trójkąty. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn