Tosty Z Musem Z Tuńczyka I Czerwonej Papryki
Tosty mus z tuńczyka i czerwonej papryki to pescatarian przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 721 kalorii, 25g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, sól i pieprz, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ugotuj książkę: mus z czerwonej papryki z grzankami czosnkowymi, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połączyć 4 łyżki masła z tuńczykiem i czerwoną papryką i przetworzyć na grube puree. Doprawić solą i pieprzem.
Na małej patelni roztopić pozostałą 1 łyżkę masła.
Dodać orzeszki piniowe i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 3 protokół.
2 łyżeczki musu z tuńczyka rozłóż na każdy tost i przełóż na talerz.
Udekorować prażonymi orzeszkami pinii i podawać.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc