Tosty truflowe z Radicchio i jajkiem
Tosty truflowe z Radicchio i jajkiem to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, fontina, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Truflowy Tost Jajeczny, Truflowy Tost Jajeczny, oraz Tosty Brie z Truflowanym pomidorem Bruschetta.
Instrukcje
Gotować radicchio z solą i pieprzem w oleju w głębokim 10-calowej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż po prostu przetargu, 2 do 3 protokół.
Przenieść do miski i zachować ciepło, luźno przykryte. Wytrzyj patelnię do czysta.
Napełnij patelnię 1 1/4 cala zimnej wody.
Dodać ocet i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Rozbij 1 jajko do filiżanki, a następnie wrzuć jajko do gotującej się wody. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami, rozstaw je na patelni i gotuj na wolnym ogniu, aż białka będą twarde, ale żółtka są nadal płynne, 2 do 3 minut.
Pieczywo tostowe, po jednej stronie każdego kawałka posmarować masłem truflowym i przykryć serem. Grzanki Broil na blasze do pieczenia 4 do 6 cali od ciepła, aż ser jest po prostu stopiony.
Podziel tosty na 4 talerze, a następnie wierzch z radicchio i gotowane jajka. Doprawić solą i pieprzem.