Tosty Migdałowe Tort Lodowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Jeśli 30 centów za porcję spada w budżecie, tosty migdałowe ciasto lodowe może być doskonałym bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 20. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz kwadratowe ciasteczka kruche, sadzarki slivered migdały, gal. lody vanillan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Migdałowe Tort Lodowy, Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, oraz Ciasto Z Lodami Cynamonowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać 1 filiżankę zmiażdżonych ciasteczek i 1/3 filiżanki migdałów na dnie 9-calowej patelni springform; dokładnie rozłożyć połowę lodów równomiernie na mieszaninie ciasteczek. Powtórz wszystkie warstwy. Top z pozostałych zmiażdżonych ciasteczek i migdałów; naciśnij do lodów z tyłu łyżki, aby zabezpieczyć. Kryć się.
Zamrozić co najmniej 4 godziny.
Deser pokroić na 16 plastrów, aby służyć. Resztki deseru przechowuj w zamrażarce.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "