Tosty francuskie z ajerkoniakiem z kompot żurawinowo-jabłkowy

Tosty francuskie z ajerkoniakiem z kompot żurawinowo-jabłkowy
Tosty francuskie z ajerkoniakiem z kompot żurawinowo-jabłkowy może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 398 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi posiłek dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, bochenek chleba wiejskiego, zakupiony ajerkoniak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Spróbuj Tosty francuskie z ajerkoniakiem z kompot żurawinowo-jabłkowy, Tosty francuskie z kompotem gruszkowo-żurawinowym, oraz Maślanka panettone francuskie tosty z kompot żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie w dwóch szklanych naczyniach do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Na chleb wlać budyń, dzieląc równo. Przykryć naczynia i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
4
Rozgrzej piekarnik do 232°. masło 2 duże obramowane blachy do pieczenia z roztopionym masłem. Za pomocą szpatułki przenieść kromki chleba do przygotowanych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
5
Pieczywo posmarować pozostałym roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
6
Piec 10 minut. Odwróć kromki chleba i piec, aż złoty kolor i chrupiące na zewnątrz, ale miękkie w środku, o 6 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść 2 Francuskie plastry tostów na każdym z 8 talerzy. Obficie obsypać cukrem pudrem; podawać z kompot żurawinowo-jabłkowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
żurawinażurawina
KompotKompot
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TostyTosty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn