Tosty francuskie PB & J

Francuskie tosty PB & J mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 534 kalorie, 14g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz płatki zbożowe wieloziarniste o smaku miodu, syrop klonowy, owoce i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Tosty Cynamonowe Crunch Inkrustowane Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Każdy z 4 kromek chleba posmarować 1 łyżką. masło orzechowe i około 2 łyżeczki. dżem. Przykryć pozostałymi kromkami chleba, aby zrobić 4 kanapki.
Rozbij jajka na płytkie naczynie.
Dodać mleko i ubić trzepaczką przez 30 sekund.
Umieść pokruszone płatki w talerzu ciasta. Zanurz każdą kanapkę w mieszaninie jaj, a następnie w płatkach zbożowych, obracając się, aby równomiernie pokryć obie strony. Naciśnij płatki delikatnie do chleba, aby zabezpieczyć.
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec 20 min. albo aż do złotego brązu.
Każdą kanapkę przeciąć po przekątnej na pół; wierzch z owocami.