Tosty francuskie nadziewane malinami

Tosty francuskie nadziewane malinami
Tosty francuskie z nadzieniem malinowym to amerykański przepis na 4 osoby. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 152 g tłuszczu i łącznie 1869 kalorii . Za 4,4 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako śniadanie. Ten przepis z Foodnetwork ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Udaj się do sklepu i kup procent tłuszczu, cukier cukierniczy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 41% , to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także tosty francuskie nadziewane sernikiem malinowym , tosty francuskie nadziewane mascarpone i malinami oraz tosty francuskie nadziewane malinami z sosem kremowym .

Instrukcje

1
Podgrzej 6 talerzy do serwowania w piekarniku w temperaturze 200 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
2
Chleb pokroić na 12 kawałków. W misce ubij jajka, aż się spienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
3
Dodać mleko, śmietankę, sól, wanilię i cukier granulowany i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny świeże Lub RozmrożoneMaliny świeże Lub Rozmrożone
1 Opakowanie Malin Mrożonych, Rozmrożonych1 Opakowanie Malin Mrożonych, Rozmrożonych
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Wylać na blachę z bokami. Ułóż kromki chleba na patelni w jednej warstwie i pozostaw do namoczenia. W międzyczasie ostrym nożem pokrój serek śmietankowy na 12 cienkich plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Rozgrzej dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać około 1 łyżkę masła i rozpuścić, aż powstanie piana. W razie potrzeby pracując w 2 partiach, ułóż namoczone kromki chleba na patelni. Gotuj, aż będzie lekko brązowy, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Połóż na wierzchu 2 plasterki serka śmietankowego, a na wierzchu ułóż 1/6 malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Na wierzch połóż kolejną kromkę namoczonego chleba i mocno dociśnij grzbietem szpatułki. Odwróć „kanapkę” na drugą stronę i smaż jeszcze przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Przełożyć na ogrzane talerze.
10
Coulis: W dużej misce zmiksuj rozmrożone maliny na puree. Dodaj cukier cukierniczy i sok z cytryny do smaku. Przez gęste sito do miski przecedzić maliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn