Tosty francuskie z nadzieniem malinowym to amerykański przepis na 4 osoby. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 152 g tłuszczu i łącznie 1869 kalorii . Za 4,4 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako śniadanie. Ten przepis z Foodnetwork ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Udaj się do sklepu i kup procent tłuszczu, cukier cukierniczy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 41% , to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także tosty francuskie nadziewane sernikiem malinowym , tosty francuskie nadziewane mascarpone i malinami oraz tosty francuskie nadziewane malinami z sosem kremowym .
Instrukcje
1
Podgrzej 6 talerzy do serwowania w piekarniku w temperaturze 200 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
2
Chleb pokroić na 12 kawałków. W misce ubij jajka, aż się spienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tłuszczu
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
3
Dodać mleko, śmietankę, sól, wanilię i cukier granulowany i wymieszać.
Wylać na blachę z bokami. Ułóż kromki chleba na patelni w jednej warstwie i pozostaw do namoczenia. W międzyczasie ostrym nożem pokrój serek śmietankowy na 12 cienkich plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Rozgrzej dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać około 1 łyżkę masła i rozpuścić, aż powstanie piana. W razie potrzeby pracując w 2 partiach, ułóż namoczone kromki chleba na patelni. Gotuj, aż będzie lekko brązowy, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Połóż na wierzchu 2 plasterki serka śmietankowego, a na wierzchu ułóż 1/6 malin.
Na wierzch połóż kolejną kromkę namoczonego chleba i mocno dociśnij grzbietem szpatułki. Odwróć „kanapkę” na drugą stronę i smaż jeszcze przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Przełożyć na ogrzane talerze.
10
Coulis: W dużej misce zmiksuj rozmrożone maliny na puree. Dodaj cukier cukierniczy i sok z cytryny do smaku. Przez gęste sito do miski przecedzić maliny.