Tosty Francuskie Migdałowe

Tosty Francuskie Migdałowe
Migdałowy Tost Francuski to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 659 kalorii, 23G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką mleko, chleb, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Rogalik migdałowy tost francuski z syropem migdałowym, Migdałowe Francuskie Tosty Serca, oraz Tosty Francuskie Z Orzechami Migdałowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Migdały umieścić w małym rondlu na małym ogniu. Często podrzucając, tosty, aż lekko rumiane, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
W dużej misce ubij razem jajka, mleko, mąkę, sól, proszek do pieczenia, ekstrakt z migdałów i ekstrakt z wanilii. Kromki chleba namoczyć w mieszaninie do nasycenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
ChlebChleb
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Kładziemy plastry na płytkiej patelni. Przechowywać w lodówce plastry około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Rozgrzać olej rzepakowy i masło na dużej patelni na średnim ogniu. Jeden po drugim, naciśnij jedną stronę namoczonych kromek chleba w migdałach do Płaszcz. Smażyć kromki chleba z obu stron na złoty kolor. Przed podaniem posmaruj cukrem cukierniczym,
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MigdałyMigdały
MasłoMasło
ChlebChleb
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn