Tosty Francuskie Cytrynowo-Malinowe

Tosty Francuskie Cytrynowo-Malinowe
Tosty francuskie cytrynowo-malinowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 211 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz sól, mleko, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrynowy Malinowy Tost Francuski Zapiekanka, Cytrynowy Mascarpone Nadziewany Waniliowy Tost Francuski Z Sosem Malinowym, oraz Francuskie-tosty z kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Lekko masło 9-przez 13-calowe szklane naczynie do pieczenia lub 14-calowe owalne naczynie zapiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Wlać syrop klonowy; w naczyniu rozsypać kostki chleba i maliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
4
W dużej misce, ubić razem jajka, mleko, Skórka z cytryny, i sól; wlać kostki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piec warstwy, aż nadmuchane i złoty kolor, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Przełożyć do regału do ostygnięcia 5 minut, następnie podawać na ciepło z dodatkowym syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn