Tosty Czekoladowe Tosty Migdałowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać czekoladę tosty migdałowe Torte spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, truskawki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tosty Czekoladowo-Migdałowe Z Musem, Tort Czekoladowo-Migdałowy, oraz Tort Czekoladowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° ze stojakiem umieszczonym pośrodku.
Smaruj sprężyny-forma patelni i dolnej linii i boków pergaminem (patelnia do smarowania pomoże pergaminowi).
Ułóż migdały w płytkiej patelni do pieczenia i tosty w piekarniku, aż głęboki złoty kolor, o 15 protokół. Całkowicie fajne. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Podczas gdy orzechy ostygną, czekoladę umieścić w żaroodpornej misce i roztopić nad garnkiem gotującej się wody, mieszając od czasu do czasu. Chłodna czekolada do ogrzania.
W maszynce umieścić schłodzone migdały z makaronem, skrobią ziemniaczaną i solą i pulsować, aż zostaną drobno zmielone. (Należy uważać, aby nie zmielić do pasty.)
Żółtka, mleko kokosowe i wanilię ubić na gładką masę czekoladową, następnie ubić na pół mieszanki migdałów, aż do połączenia (mieszanka będzie lekko ziarnista).
Białka ubić ze szczyptą soli w misce miksera elektrycznego ze średnią prędkością, aż po prostu trzymać miękkie szczyty. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i dodaj cukier w powolnym, stałym strumieniu, bijąc, aż białka utrzymają sztywne błyszczące szczyty.
Złóż jedną trzecią białek do mieszaniny czekolady, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałe białka delikatnie, ale dokładnie.
Posypać pozostałą mieszaninę migdałów na górze i złożyć delikatnie, ale dokładnie, aż do połączenia.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec, aż ciasto będzie jędrne w dotyku i zacznie odrywać się od boków(centrum wydaje się wilgotne, ale ustawi się raz ostygnie), 45 do 50 minut.
Przenieść do stojaka i ostudzić 30 minut, a następnie usunąć boki formy sprężynowej i pergaminu i ostudzić całkowicie. Odwróć ciasto na stojaku i usuń dno i pergamin, a następnie ponownie przekręć ciasto na talerz do serwowania.
Cukier i skrobię ziemniaczaną zmielić razem w młynku do kawy / przypraw do sproszkowania.
Tuż przed podaniem posyp wierzch pokrojonymi migdałami (w razie potrzeby) i opłucz cukrem pudrem. Ciesz się z jagodami obok.
* Torte można wykonać 1 dzień wcześniej i przechowywać luźno przykryte folią w temperaturze pokojowej. Przed podaniem posmarować cukrem.* Jeśli nie możesz znaleźć posiłku z matzoh, drobno zmiel zwykły posiłek z matzoh w młynku do kawy / przypraw, a następnie zmierz.