Tosty Ciasto Kokosowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać tosty Ciasto kokosowe spróbować. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 465 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, masło, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 137 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym, oraz Tosty Kokosowe chleb bananowy z wanilią tosty Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj metalową patelnię 9×13 cali sprayem do pieczenia.Za pomocą miksera elektrycznego ubijaj białka w temperaturze pokojowej, aż utworzą się miękkie szczyty. Odstawić.Mikserem elektrycznym ubij masło i cukier w dużej misce, aż będą lekkie i puszyste.
Połącz mleko kokosowe, zwykłe mleko i wanilię w miarce.
Połącz suche składniki (mąka przez sól) w małej misce i mieszaj przez 30 sekund.Z mikserem na niskim lub ręcznie i za pomocą dużej łyżki lub szpatułki skrobak, dodać suchą mieszaninę i mieszaninę mleka do śmietany mieszaniny na przemian. Mieszać do wymieszania.Za pomocą silikonowego skrobaka lub innego narzędzia do skrobania, które posiadasz, złóż ubite białka.
Wlać do patelni i piec na środkowej półce przez 35 do 40 minut (Może potrwać do 45).
Umieścić na stojaku z drutu i ostudzić.Tymczasem, poke otwory w cieście z odstępem szaszłyk około ½ cala od siebie.
Połącz skondensowane mleko i mleko kokosowe i wlej ciasto, bardzo stopniowo, pozwalając mieszaninie kapać do otworów. Przykryć i schłodzić ciasto przez co najmniej dwie godziny.Zrób polewę. W dużej misce ubij śmietanę, aż będzie gęsta.
Dodać cukier i ubijać, aż zaczną tworzyć się sztywne szczyty. Beat in the vanilla.
Rozłóż lub wymieszaj ciasto i posyp prażonym kokosem.
Podawać bezpośrednio z patelni.