Tosty Ciasto Budyniowo-Czekoladowe
Need a deser bezglutenowy? Tosty Marshmallow-ciasto budyń czekoladowy może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz Devil ' s food Cake mix, pianki, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Tosty Ciasto Budyniowo-Czekoladowe, Budyń Czekoladowy I Tosty Z Pianki, oraz Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z pianki tostowej i polewą czekoladową Słodowaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto i piec w 13x9-calowy patelni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Fajne ciasto na patelni 15 min. Przebić ciasto w odstępach 3/4 cala z uchwytem drewnianej łyżki, za pomocą ruchu obrotowego, aby zrobić duże otwory.
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. Natychmiast polać pół budyniu równomiernie na ciepłe ciasto.
Pozostaw budyń 5 min. lub aż lekko zgęstnieje; rozłożyć na ciasto. Na wierzchu pianki. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Podgrzać brojlery, gdy są gotowe do podania ciasta. Ciasto Broil, 6 cali od ciepła, 1 do 2 min. albo aż pianki będą złotobrązowe. Lekko schłodzić.