Tostadas with Queso Blanco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tostadas z queso Blanco. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 30 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz bardzo chudą mieloną wołowinę, zieloną cebulę, queso blanco velveetaâ i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip Queso Blanco, Dip Queso Blanco, oraz Dip Queso Blanco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Mięso gotować z mieszanką przyprawową zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Umieścić skorupy na blasze do pieczenia; wypełnić mieszaniną mięsa. Top z aksamitem.
Piec 10 min. albo dopóki VELVEETA się nie stopi. Top z pomidorami i cebulą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![DeLoach Russian River Pinot Noir]()
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem