Tost Z Anyżu Włoskiego
Włoski anyż Tost może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona anyżu, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Włoski Tost Czosnkowy, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Toast wtorek-truskawka, awokado i Biały Cheddar tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar i mąka na patelni bochenkowej 9x5x3 cala.
Ubić jajka i cukier dokładnie dodać nasiona anyżu, a następnie wymieszać z mąką. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię(patelnia będzie tylko około 1/2 pełna).
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni) przez około 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z patelni i pokroić na 16 plastrów o grubości około 1/2 cala każdy.
Umieścić pokrojone ciasteczka na blasze do pieczenia i piec przez 5 minut, aż dno jest rumiane, włączyć i piec przez kolejne 5 minut, aż druga strona jest rumiane. Smacznego!
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot