Toskańskie grillowane steki Rib-eye

Toskańskie grillowane steki Rib-eye
Toskańskie grillowane steki Rib-eye mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 393 kalorie, 23G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz toskańską pastę do grillowania, steki z rib-eye, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane steki z tuńczyka w stylu toskańskim, Grillowane steki z łososia z sosem Chipotle-Ponzu i grillowaną fasolką szparagową, oraz Toskańskie Grillowane Ribeye dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 47 dolarów za butelkę.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn