Toskańska Pieczeń Wieprzowa

Toskańska pieczeń wieprzowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, rozmaryn, do 8 ząbków czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Toskańska Pieczeń Wieprzowa, Toskańska Pieczona Wieprzowina Z Koprem Włoskim, oraz Grillowane toskańskie żeberko wieprzowe pieczone z rozmarynem i smakiem czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym, połączyć czosnek, rozmaryn, olej i sól; przykryć i proces, aż mieszanina stanie się pastą. Pocierać pieczeń; przykryć i odstawić na 30 protokół.
Umieść tłuszcz pieczony bok do góry na wysmarowanym półce do pieczenia w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 1 do 1-1 / 4 godziny lub aż termometr wskaże 145°.
Odstawić mięso na 10 minut przed krojeniem.